Vad jag saknar just nu...

Man skulle kunna tro att det är choklad... Eller min älskling :P Just nu saknar jag givetvis detta (speciellt det senaste!) 
Men jag upptäckte det i morse... 
Jag måste börja med att säga att jag tkr om snön. Visst, kan bli lite för mkt och definitivt för kallt! Men dt är ngt visst med att sitta och dricka te inomhus medan det snöar ute ^^ (Här riktas en stooor tanke till den tredje januari förra året, fast då var dt kaffe :).) Dessutom är det vackert, och en skön kontrast till den trista hösten man alltid måste gå igenom (även om jag gillar färgerna så länge det inte är grått..). 
Men, för att komma till saken. 
Jag vaknade av mig själv i morse, istället för av väckarklockan och det uppskattades mkt! Men det var då jag insåg det... Solen sken in genom fönstret, och jag bestämde mig för att ligga kvar en stund, bara för att jag kan, liksom. 
Och det var då jag hörde ... INGENTING. Det var liksom tyst, hörde inte ens lammet mä:a eller Puzzla springa i trappan. Men det var då jag insåg vad jag inte hörde... FÅGELKVITTER! 
Hörde inte någon fågel sjunga utanför fönstret som jag gjort förut, typ på våren och sommaren.. Och det är ju inte konstigt, med tanke på att det är mitt i vintern xD Men iaf, har varit så stressad och uppjagad sedan i höstas att jag inte tänkt på det alls..
På fågelkvitter liksom... Löjligt, jag vet... Kan helt enkelt inte låta bli det! xD
Nu ska jag återgå till min härliga bok, Angélique av Sergeanne Golon som jag fått låna av snälla Evelyn :D 
Ha en underbar, trevlig lördagkväll :D (iaf det som är kvar av den!)  Natti ^^ 
   

Det här med dåligt samvete..

Sitter för tillfället på torget i skolan. Alla andra har lektion, för vi har Individuellt val, som jag tror det heter. Jag hade det också förut, i form av Gehörs- och Musiklära. 
Men jag hoppade av, för det kändes som om det inte gav någonting och att jag dessutom hade extra poäng som är överflödiga. Som om jag slösade tid på saker som inte var personligt viktiga som jag trodde. Istället har andra läxor kommit i kläm och bidragit till att jag kanske sänker mig. Så varför detta envist dåliga samvete? En typ av ångest att jag gjorde det för lathet? 
Är rädd att läraren ska bli sur på mig, att jag ska få skit för det eller liknande. Kommer jag ångra mig? Vet inte riktigt, just nu mår jag fkt lite dåligt för att jag hoppade av.. Jag får ju allt när jag har flöjtlektion, men var det rätt av mig att hoppa av? 
Jag funderar på att bli engelska lärare, vad har jag för nytta av den här kursen då?.. Sedan säger SYO:n att rektorn tycker det är synd, för tänk om jag skulle fått ett MVG! 
Jovisst, men om inte? Då har säkert tre andra betyg sänkts och till ingen nytta...
Näe, nu ska jag sluta klaga! Ska ta en promenad nu, har gjort min tyska och känner mig riktigt duktig :) 
Hoppas alla får en vettig torsdag!  
   

Nähe..

.. Det sägs att distans-förhållanden ökar kärleken.. Men ibland skulle jag fan göra vad som helst för att få spendera en hel vardagkväll tillsammans med älskling xD 
Tränade ikväll då, och det var helt okej! Fast levern flyttade sig i slutet, alltid lika nice när den lägger sig mellan lungan o revbenen ;) menmen, ska inte klaga, finns de som har det värre! Och jag får skylla mig själv, är inte 100 efter förkylningen men aaack så svårt att låta bli :P 
För övrigt har den här måndagen varit chill... Sett till att få många håltimmar i veckan, så nu ska jag stenplugga i skolan och ta det lugnt när jag kmr hem! :D
.
Imorgon ska det iaf bli roligt som FAN. Dagen blir rätt tuff, men efter skolan blir det hem tilll Julia, sedan U-gruppen och sedan tebax och natta över där med Fritt, ska njuuuuta av att kunna använda min sovmorgon ;) Den extremt stora nackdelen när du bor som jag gör kan jag säga!
Nu ska jag iaf sätta mig och läsa Brott & Straff av Fjodor Dostojevskij ( okeeej, nu stavar jag fel på efternamnet men orkar inte gå och se efter xD )
Nattinatti alla människor :)     

SöNdAg och det har varit en bra helg!

Fredagen blev till att vara med Frida och Julia hos Andreas :) Såg en gryyymt bra skräckfilm! 
Iaf. 
Lördagen: firade mamma och älskling kom hit med, mkt mysigt! :D 
Och till slut: söndag, åkte in till stan med honey och var i Repan (Johans andra hem ;P) och träffade Duvan. Sedan mötte man upp Julia, Andreas & Frida och ungicks med dem innan de gick på bio och jag åkte hem ^^ 
Varit duktig och gjort kultur-läxan. Eftersom jag var hemma i tisdags missade jag tyskaläxan, och attans - nu vet jag inte vad jag ska göra xD så jag har bara läst de 2,5 sidorna vi hade :) Vad gör man liksom?
Ser för övrigt fram emot min låååånga håltimma imon :D fan vad trevligt ^^ 
Nu ska jag mata Sparven och sedan läsa lite, natti alla människor :) 

Fredag kväll - och eftermiddagen hos Julia!

Okej, först världens viktigaste nyhet: 
JAG HAR FÅTT G I MATTE C!! :D Gratulera mig, århundradets kurs är avklarad ^^ 
(sen vill jag bara passa på att påpeka att mina betyg i övrigt är mkt hyfsade, vilket SYO:n faktiskt påpekade idag!) 
Anledningen till att jag var hos SYO:n var att jag ville kolla mina meritpoäng ^ - ^ Och dessutom är jag grymt sugen på att studera till lärare i Malmö (författare kan jag ju bli på fritiden!) fast jag egentligen vill läsa i Lund, men då kan jag inte bli lärare :S 
Aja, iaf :) 
Skrev matteprov om Shakespeare idag på engelskan, och i sann författaranda måste jag säga att han var jätteintressant, men provet var ju som det var xD Just nu sitter man i Julias rum och ser fram emot en mysig fredagkväll ihop med henne o Julia ^^ Vi ska strax laga kyckling! 
Imorgon hoppas jag att honey<3 kan komma till mig, vi ska fira att vi fixat massa kurser xD 
Hursom, dessutom ska man plugga på en massa läxor på söndag, jippie! (men det vet vi alla att jag inte kommer göra, för jag kommer göra det på måndag kväll ist ^^ xD) 
Nu ska vi spela gitarr ;) om ni vill lyssna på oss finns vi som CallDowns på myspace ^^ (och ja, vi håller på med en låt som vi sjunger alla tsm!) 
Ha det :) 
 

Min lillan

Varit en rätt lugn men tung dag idag... Har tänkt alldeles för mkt, och andnings-svårigheten är inte till ngn hjälp heller ! (täppan) 
När man kom hem väntade den här älsklingen på en :D Visst är Sparven sööt? 
 

Sjuklingen checkar in!

Det blir film, film och plugg imorgon, eftersom jag nästan 100%-igt stannar hemma xD Har inte haft en sådan här snuva på väldigt länge, o mamma tror jag har feber (men dt har jag inte alls!!) så en dag hemma med kål, vatten, morötter, råa potatisar och vila tror jag är nyckeln till min friskhet :D 
Så jag orkade inte med hela dagen i skolan, utan gick till 14 och hann med de flesta lektioner iaf, men sedan tog dt stopp... Om ni vet ngn bra film, snälla tipsa? xD
Jag hoppas på att blir frisk till helgen, jag saknar älskling :( 
.
Här har ni en fiiiin bild på mig när jag bygger snölykta kvällen innan julafton iaf ;) bjuder på den!  

Söndagen som sagt

Jaa, det var helt okej. 
Har varit snuvig heeeeeela dagen och det enda vettiga som blev gjort är att mata Sparven och göra GeMu. Ingen framgång i jakten på den försvunna italienska-mappen, så om ngn hör ngt om en grön mapp med mitt namn på så hör gärna av er xD
Nu ska Sparven snart ha mat igen, och sedan ska jag hoppa i säng! Ser fkt fram emot skolan imon, har en trevlig håltimma ;) hahaha xD Träningen får vi se, för jag är nog lite för förkyld för det, och det är nog bättre om jag spar mig till helgen om jag tänker på skadorna vi har i laget :/ uscha! 
Iaf. 
Nu bäar han, o då är det bäst att sätta fart! 
Pussar o kramar!   

Lördagen

Gick myycket bättre på matchen än väntat idag! Fick vara back med och har fått mer förståelse för var backarna vill ha centern, det kan jag säga :P 
Sedan åkte man hem, duschade och gjorde vad man kan åt sitt utseende (man kan ju inte bara vara som man är direkt! ;P) Och det var riktigt kul hos Eva! Träffade lite nya människor med, det var roligt :) 
Imorgon (idag) är det söndag (yeah, like you didn´t knew that!), och den ska faktiskt gå åt till att inte göra så mycket. Vissa saker som ska pluggas på, men annars ska jag bara ta det lugnt är tanken. För det är liiite väl positivt att hoppas att älsk kommer, så lika bra att ställa in sig på dt xD Jag menar, det är ju trots allt söndag  o skola dagen därpå ;) 
Har beslutat mig för att INTE få söndagsångest. Ni vet: 
1. Timmarna rinner iväg. 
2. Du får inget gjort. 
3. Det du tänkte göra, hinner du inte för du har troligtvis planerat för mycket småsaker. 
4. Oron över allt du tänkt göra i helgen och skjutit upp.
5. Tanken på skolan får dig att få ont i magen och du vill helst inte gå och lägga dig trots att du är trött. 
Mmm, det vill jag inte ha imorgon tack xD 
Tänker minsann gå och lägga mig, så det så :D 
Ha en trevlig söndag! Massa kramar osv. ! :)   

Första skoldagen..

..Och det är fredag! :D Sitter nu med mammas hemmagjorda pizza i magen och har sällskap av Puzzla och lilla Sparris Jack ligger och mumsar på lite hö :P 
Skolan var verkligen helt okej idag, fast efter jobbet är jag nu så enormt, sjukt trött att jag lär däcka om några minuter. 
Iaf. 
Imorgon - match + Eva, som fyllt 18 :D så himla kul!! O Frida hittade den bästa presenten ngnsin! (men tänker naturligtvis inte avslöja vad det är) 
I övermorgon - VILA, o försöka fixa smågrejer. 
Och nu då - sakna älskling (för det gör man heeela tiden), läsa, skriva lite tror jag och titta på TVn. 
När mamma har fjärren så blir det zappning mellan Let´s Dance och På Spåret, nu kmr det bli jobbigt för mamma att välja xD 
Jag själv skulle föredra en grymt bra film, men det står stilla i huvudet... *suck!* 
Aja, nu är det dags att dra sig :) Jag har ett för konstigt humör för att sitta här ^^ dessutom enorm skrivlust, borde passa på att använda den med (A) 
Natti ! (*Nottinotti som Malin och jag kom fram till att det hette på italienska av ordet Notte som betyder natt) när ni nu ska gå och lägga er!  

Skola..

..Hur ska man reagera? Jag vet inte, jag både längtar och inte xD
Skönt att få en vardag igen, att träffa alla och att få komma ifrån hemmet lite ;) Samtidigt är jag så sugen på att bara ligga kvar i sängen imon xD 
Efter cupen igår (som trots allt gick sisodär) är jag heeelt slut. Dessutom så jobbade jag idag och det hjälpte väl inte direkt heller!
Att vara uppe sent och gå upp tidigt för att mata lilla Sparris (Sparven, det lilla lammet!) är väl inte heller så smart för en trött och sliten som jag :P 
Snart är det dags att packa ihop alla grejer inför imorgon (med andra ord datorn, laddaren och kanske någon fungerande penna..?) och sedan ta fram kläderna man ska ha imorgon (är rädd att mitt sinne INTE kmr vara på min sida imorgon, lär stanna kvar på huvudkudden när jag ska upp och duscha!!)
För att sammanfatta lovet så har det varit helt okej, inte alls varit lika sjuk som jag var förra året t.ex :) Däremot (som vanligt) önskar man att man hade haft mer tid på sig att träffa kompisarna, njuta av livet och vilat sig xD 
Aja, nu är det bara att samla nya krafter! In i plugg och skola med buller & bång så löser det sig alltis ;) 
Nu ska jag som sagt ta tag i mitt liv, kmr däcka framför TVn annars o det är inte bra xD 
Nattinatti alla så hörs vi, lr ngt xD 
Pussar o kramar!  

Ååh :)

Nu är jag lycklig!!! 
Träningen idag fick mkt bra, var bara lite småseg men fick ut mkt av det iaf. Så nu är man GRYYMT taggad på cupen på onsdag! Kom gärna och titta, första matchen mot Craftstaden kl 10.00 i Fliseryds Arena!
Och som om det inte vore nog så ringde älskling<3 tidigare idag! :P Febern har gått ned så mår han tillräckligt bra så ska vi gå på bio imorgon :D Jag har saknat honom så hemskt mkt, så dt tkr jag minsann var en bra idé! 
Ska gå på Avatar i 3D, och jag har hört att den är bra så det blir nog mys :) 
Oh shit, nu mä:ar det ifrån köket ;) 
Pärlan och Jack ska ha sin välling nu, bäst jag avslutar dt här :) Massa kramar, nattinatti!! 

Okej,...

... Det blev inte riktigt som det var tänkt idag. 
Att fira årsdag kanske är överskattat? Jag vet inte, har aldrig gjort det. . . xD 
Jag får helt enkelt hoppas att älsklingen<3 kryar på sig en massa så kan vi gå på bio ngn annan dag ^^ Jag menar, jag blir ju inte mer kär i honom (eller mindre för den delen!) bara för att dt är årsdag så! :P Är redan totalt lost i honom såxD 
Fast jag måste erkänna att det mest spännande och konstiga (iaf i min värld just nu) är att jag blev mamma igår :D :D 
Okej, visst, det var inte jaaag som blev mamma, fast ändå ;) 
Det var en tacka, en vit en, som fick tre lamm igår :D fast dt visade sig att två av dem var svarta (med jättesöta vita tecken!) samt en vit och därför tror vi att hon stötte bort de svarta eftersom hon tog hand om den vita.. 
Så... Jag har spenderat kvällen igår, natten till idag och det som varit av den här dagen än så länge med att ungefär var fjärde timma ge dem lammnäring i flaska. Riktigt mysigt, men var tungt att gå upp vid fyra i natt kan jag säga xD De bor nämligen i en låda i köket för tillfället, och det är kul att höra dem "mää":a ibland :) 
Nähe, nu ska jag gå o kela lite med dem, de kallar på mig ;) o dessutom saknar jag älsk<3, så de får trösta mig :D 
Ha en trevlig söndag!!  

...

Man ska nog inte hoppas för mycket, det är lätt att bli besviken....  :( Även om det inte är meningen 

Nyårsdagen...

...Vad säger man?
Trött, sleten men glad dock :) Bästa nyåret på länge, dock hade förra året sin charm ;) 
Nyår firades med massa människor , bland annat Frida, Julia & Nina o en hel del andra då alltså ^^ 
Idag blev dt iaf skridskor med Eva o familjen o lite sådära, mktmkt mysigt! :D 
Sen blev det film i eftermiddag och det var väl hela dagen i korta drag xD
Nu har man iaf planerat färdigt den tredje!! :D Längtar så in i bomben :D <33 
Men nu ska man hoppa i sängen, innebandyträning hela dagen imon - dags att ladda för Ladies´ Cup den 6/1! Förresten, så här blev jag i glasögon ;) 
Nattinatti ^^ 

RSS 2.0