Just nu

Det är torsdag morgon. 
Ute skiner solen, i alla fall någorlunda, och träden blommar. 
Efter att ha sovit över hos älskling igår till idag, tagit bussen till en tom skola sitter jag nu här på en studiedag och väntar på att klockan ska bli mer så jag kan gå hem till Malin. 
Idag är nämligen det sista stora repet inför Blues & Roots-festivalen :O Himmel!
Och efter det ska jag försöka ta mig till Högsby för att klippa mig :') ååh, vad jag längtar :O ser fram emot att bli korthårig och megablond! (bilder kommer ikväll!)
För övrigt var sthlm helt fantastiskt, så nu är man inspirerad och ska sätta sig och skriva omedelbart! ^.^ 
Ha en treeeevlig torsdag!! :)  

Afternoon @ Malins

Sitter just nu och känner doften av frasvåfflor... Mmm, så mumsigt! Är nämligen hemma hos Malin och hon håller på att göra våfflor!! Så himla supernice :D . Så resten av eftermiddagen (som slapp spenderas i skolan, yeeeees!!) så ska vi plugga och förbereda inför vår resa imorgon! Förhoppningsvis har jag (vi) internet och el på bussen så att man kanske kan skriva ett inlägg eller två - man blir ju så inspirerad av att åka buss (där färden kommer pågå i fem timmar och femtio minuter :) för övrigt) och kan lugnt säga att jag längtar!! Till och med resan dit! . Om allt går som det ska så kommer vi att intervjua en författare, och dagen därpå ska vi givetvis hinna klämma in lite shopping ;) Ser fram emot två, om än så korta, dagar i huvudstaden! . Nähe, nu ska det här ätas våfflor och så ska jag glädja mig åt att jag bokat tid för klippning och färgning, äntligen!! :D Så har mkt att fira nu, hehe.. . Ha det alla människor :)

Att lyxa till det

Att slå på en DVD (vår VHS har varit sönder sedan år tillbaka) och se på film, har kommit att bli något av en lyx för mig. Visst, de få dagar man kommer hem ifrån skolan slår man kanske på canal+, men det är inte samma sak; att bara se halva filmen :) Därför har det varit riktigt skönt, att först putsa fönster och tjäna en hacka, för att sedan plugga och därefter njuta av att se en riktigt mysig film! Okej, hade varit mysigare om älskling varit här, men livet är hårt.. :) . Nu ska jag återgå till alla böcker som jag fick när jag fyllde år! Folk känner mig verkligen väl :') Nótti alla mysiga människor! :)

Min måndag

Okej, det är måndag - men tänker inte vara deppig för det! Ska ta en promenad och sedan åka och handla mat med pappa så fort mor kommit hem. De verkar ha haft det uunderbart i Rom - föga förvånande, med tanke på hur vacker och trevlig staden är ;) Själv så har man spenderat mycket tid med honey<3 i helgen, mkt uppskattat! Tyvärr har jag råkat på en redig jävla förkylning, USCH! Men hoppas att den går över. Gräslök, vatten och lite kål brukar göra susen ;D . Nähe, nu måste jag återgå till mitt skrivande! Kanske skulle man dra av en riktigt funderare snart igen här på bloggen? Hm.....

Sommarjobb

Hej och hå, vad tiden går!
Har för övrigt hunnit fylla 18, yeeey ;D och en hel del annat här hänt också, men mest massa onödiga saker att säga tycker jag.
Just nu är mamma och pappa i Rom, vilket är superfuskigt! Jag vet inte om ni minns att jag lekte arkeolog i höstas? Det var utgrävning vid en klosterruin inte långt ifrån där jag bor, och kultur- och historiaintresserad som jag är var det superhäftigt att vara med om! Nu är de i alla fall där med det sällskapet, och ska se Johanniterriddarnas bibliotek och också titta lite på Birgittaorden (det har jag faktiskt gjort, väldigt speciellt att få se hennes höftkula som jag tror att det var....) och se allmänna sevärdheter.
Längtar till nästa år, då åker jag nog dit jag med :) 
.
Till sommaren, för att få in pengar till körkortet, har jag sökt; 
feriejobb, jobb på församlingen och så har jag även fått här hemma då så att säga. 
Nu har jag fått reda på att jag kan få jobb hos Fliseryds IF via ferie, men dt är typ 2 mil dit för mig eller något.. Lite drygt att cykla om jag ska vara där vid sju :/ Så det får vi se hur det blir med, så nu måste jag kolla med församlingen så att jag kan bestämma mig xD
Vad komplicerat vad allt blev idag kände jag.. För pengar är ju bra, körkort är dyrt! Dessutom vore det trevligt att resa till något varmt ställe till nästa år, typ Egypten eller Cypern.. 
.
Aja, ska sluta drömma och sätta igång med lite plugg, ska snart göra våfflor också ;) Tur att bror är hemma så att man inte får göra allt själv! 
.
Ha det trevligt alla :)      

RSS 2.0