Torget

Jao, sitter som sagt på Torget i skolan ^^ har som vanligt sovmorgon till 09.50 , så Frida och jag roar oss med att frivilligt göra våra läxor.. 
Vad löjligt det låter! Alltså ordet läxor.. Att man har läxor på gymnasiet är också fånigt.. Asså, inte läxorna i sig, utan själva ordet. Så sa man på låg-, mellan- och högstadiet; "jag ska hem och göra min läxa!" 
Nu säger man istället plugga. För poängen är ju att du ska lära dig något och förhoppningsvis komma ihåg det. Haha, alldeles för djup tanke så här på morgonkvisten känner jag nu, kanske är dags för en promenad? 
.
Efter skolan ska man börja teroikurs för kökortet, hejaheja säger jag bara xD känner mig så negativt inställd till körkortet just nu - känns inte som om jag någonsin kommer ha en chans att ta det. 
Och på tal om det! 
JOHAN<3 tog körkort igår :D är så glad för hans skull ^^ ;D Och dessutom gick det finemang på båda proven jag skrivit den här veckan, så nu är det bara att hålla igång till skolavslutningen. Räknat med den här veckan, så är det faktiskt bara åtta veckor kvar :) 
.
Nepp, nu ska Frida och jag återgå till.... ööh aah, plugget ;) haha!
Hoppas ni får en finfin onsdag!  

Framåt sommaren

Ooooh vad jag längtar :D Det är bara åtta veckor kvar nu, sedan är man ledig! Eller ja, jobba ska man ju göra. Vill ha pengar till körkortet som jag planerar att ta innan jul i alla fall. Dessutom kanske man ska resa utomlands på höstlovet, Tunisien eller kanske Kreta? Har ingen aning. 
Har varit på Kreta en gång, Platanias med Nina, min bästis :) ; livetsmelodier.blogg.se , och det var verkligen helt okej! 
.
Dessutom så ska Calldowns, som jag och två kompisar har som hobby) spela på en annan kompis' student/födelsedagsfest och dessutom tar Johan<3 studenten :P Och på tal om det!
Vad i all världen ska jag ha på mig då ? :S Brukar aldrig blogga om kläder, men är så sugen på den här; 
<a href="http://www.halens.se/Product/036841?tm=94"><img src="http://halens.scene7.com/is/image/Halens/126933861317299020?$halens-product-main$" alt="Tunika" /></a> 
Finns på Halens för 199 kr, och jag har fastnat för den blå. 
.
Nu måste jag återgå till att skriva om jordbrukets historia som ingår i kursen Historia B, mumsigt! :) Hoppas alal får en trevlig måndag och en bra fortsättning på veckan! (är ju bara en vecka kvar till dagen, yeaaaah!) 

En fråga om att våga tro på framtiden..

Jösses.. Är man trött eller är man trött? 
Ursäkta om man varit kass på att blogga, men det har varit sååå sjukt mycket den här veckan.. Och nästa kommer inte bli bättre. Inte den efter heller xD
.
Imorgon ser man fram emot ett italienska-prov. Och en redovisning för tyska steg 3 om vår resa. Mjaaao! På tisdag är det kultur - & idéhistoria som gäller :) Wagner, Verdi, Grieg & Chopin är några exempel... 
.
Hursom har helgen varit riktigt trevlig! Firade fars födelsedag igår med lite släkt här hemma och dessutom var älskling<3 här hela helgen, riktigt mysigt.
Det är svårt att undvika att prata om framtiden med Johan. Han tar snart studenten, och hela världen öppnar sig för honom :) Trots allt hets som jag känner just nu, och pressen att sätta MVG i vissa ämnen, så känner jag en framtidstro. Eller ja, i alla fall till en viss del. Och dessutom - jag går en enormt bred linje och har ett år kvar på gymnasiet. Kom igen, allt löser sig ;)
.
Nu måste jag definitivt återgå till italienskan, hua! Oroar mig som attsingen , precis som vanligt... 
Ha det fint alla :)    

Klippa av sig håret...?

Hade sjuuukt underbart skojj i sthlm :D var hur fantastiskt som helst att se både dam- & herrfinalerna i Globen. Båda var sjutk spännande, men damernas var givetvis mest spännande ;) 
6-6, sudden death som leder till straffar... Jösses, kunde man få mer valuta för pengarna ? :P Iksu vann tyvärr inte (tkte nog att de spelade lite bättre eftersom de hämtade in 2-5 om jag minns rätt, väldigt starkt gjort!) men Rönnby var inte så pjåkiga dem heller, så grattis till SM-guldet får man säga! 
Hejade för övrigt på Storwreta ifrån Uppsala som vann herrarnas, yeees :) 
Lovar att lägga in bilder och så imorgon eftersom jag känner att jag inte är direkt så taggad på det just nu. 
.
För övrigt - en tanke jag tänkt (för att helt enkelt återgå till rubriken): 
1. Jag har sparat mitt hår ett tag nu. Det har blivit gaaaanska långt. 
2. Funderat allvarligt på att klippa det. 
3. Frågan är; HUR?! 
SOm tur är har jag en lagmedlem som är frisör (egentligen tre, men bara en av dem var med på resan) och hon tyckte att jag skulle klippa en page... Och ja, nu är resultatet att jag sitter och googlar fram sådana frisyrer xD Uh, jag är såld... Så frågan är om man vågar göra det :P 
Hon vill dessutom göra mig knallblond, hm.... Jag ska nog fundera på det, men just nu är jag sååååå sugen :D 
.
Aja, nu ska jag göra våfflor ;) Ha det alla, hoppas helgen var fin!   

STHLM

Japps, idag har man varit duktig minsann vill jag looova! 
Började med att springa frivilligt med Frida på spåret på håltimman (varför? snart orientering, man får inte tappa nu även om säsongen är slut...)
Och som om inte det vore nog (eftersom vi sprang mer än dryga fem kilometer) så har jag jobbat.. Tung torsdag, men ändå rätt okej :) 
.
Packat lite smått inför resan imon, vet inte ens vad jag ska packa i dock xD jag menar, 2 nätter - vad behöver jag? En ryggsäck, lite kläder, tandborste & borste.. Med andra ord inte alltför mycket. Jag gör nog det imorgon, vill nog krypa ned i sängen och läsa och tända mina fina ljus en stund istället! 
.
Önskar för övrigt att jag hade någon som kunde ge mig tips på hur man bör spara i månaden - hur mycket osv. för jag kan inte bestämma mig :) xD Har en massa förslag på hur jag ska göra men det är det som är problemet - de är för många... Det här med körkort hänger som ett moln över en hela tiden, man blir oerhört orolig fkt.. Som vanligt ;) 
.
Sov sött alla nu iaf! Lovar att blogga om alla händelser på måndag kväll eller så, lär nog bli en del bilder också. Natti! ^^

*Snark!*

Uuuh, känner att jag borde sova... Men vem har tid med det? 
Har suttit och lekt med tanken på vilket jobb jag skulle vilja ha i framtiden.. Finns många intressanta test på nätet alltså xD Hittills har det blivit allt mellan jurist till florist.. 
Det testet som jag tyckte var bäst var det på saco.se, även om de andra jag provade var helt okej, exempelvis KY-guiden. 
.
Iaf. Nu ska jag läsa lite i Angélique och läsa på mer om ett yrke jag fastnat för. Jag ääälskar det lilla blocket som jag fick av farmor, är så smidigt att stoppa ner den i väskan :P
Hoppas allas onsdag har varit fin! (speciellt med solskenet som varit)

Det här med framtiden

Jag är en planerare. 
Jag planerar i princip allt - vilken tid jag ska göra vad, hur jag ska göra det osv. Och då menar jag veckor i förväg. Kanske för att jag bor där jag gör; Jag slutar kl 16 viss dagar - sista bussen hem går 15.30.. 
Och ja, nu är det så att man går tvåan. Man har alltså gått mer än halva tiden vid det här laget, och det skrämmer mig. Vad ska man göra sedan? 
Eftersom jag är en planerare så har jag byggt upp ett antal alternativ. 
Men allvarligt talat xD Är det bara jag som oroar mig? Gör jag det i onödan? "Allt ordnar sig". Men jag har inget tålamod, jag vill veta NU om det kommer ordna sig... om ungefär ett år xD Jag är helt enkelt inte klok. 
.
Men.
Klockan är mycket, det har varit en lååång dag så nu tänker jag krypa ned i sängen med min Brott & Straff , nu när det ändå är så lite kvar :) Ska bli kul att recensera den sedan, kmr nog skriva lite om den här på bloggen eftersom det är ett klassiskt verk! (och eftersom jag har läst den i flera månader nu och tjatat om den!) 
.
Natti alla :)   

Nattliga samtal

Det är något visst med dem. Nattliga samtal alltså. Kan vara fnissiga sådana med polare, eller mysiga sådana med pojken. Allt mellan himmel och jord. Hur det gick på det senaste provet, framtiden... You name it! 
Av någon konstig anledning har jag blivit väääldigt förtjust i dessa samtal... Varför? Jag undrar jag....
Det är inte klokt vad man saknar dessa samtal när man sover ensam. 
Känns tomt och kallt.
Jag har med andra ord blivit för förtjust i att diskutera, argumentera och debattera om diverse saker. Och det måste givetvis vara mitt i natten!
Det låter ju inte klokt, tycker du. Resonemanget är väldigt logiskt om det nu är så du tänker :) Men nu är det så i alla fall. Det är något med mysfaktorn att veta att man dessutom kan sova ut dagen därpå, och ändå vara uppe länge och snacka.. 
Nähepp. Det tycker jag om! Därför tänker jag nu ha ett nattligt samtal med min vanliga dejt; Brott & Straff! har mindre än 100 sidor kvar nu i alla fall, är så nyfiken på hur den slutar... xD
Natti :)  

Eftermiddag..

Har slagit mig ned hos Malin för planering inför projektarbetet. Jag älskar verkligen min o Malins idé, trodde inte jag skulle gilla den här kursen men hittills har det varit underbart :D 
.
Ikväll blir det innebandyplanering inför STHLM:s resan :D ska nämligen se SM-finalerna i Globen, och bo på Globe Hotel nästa helg.. Inte helt fel kan jag säga! Det är ju något att blogga om tkr jag ;)  
.
Firade älskling<3 igår, hela nitton år... Jösses xD Det var hursom mys :) Nu är påsklovet visserligen slut, hujedamej :( Menmen, det är bara att ta tag i allt - det är trots allt "bara" 10 veckor kvar till sommarlovet :P För övrigt fyller jag arton om exakt tre veckor! Hehe..
.
Dags att dra sig, ha det alla :)    

RSS 2.0