*suck..

Grymt oproduktiv lördag idag asså xD Inte gjort ett smack på hela dagen :P fast dt är rätt skönt iochförsig ^^ hade sömn att ta igen dessutom. 
Nu ser jag på Greven av Monte Cristo, tkr om den filmen :) men har ändå jättetråkigt, önskar jag kunde komma på ngt kul att göra ^^ 
Imon blir nog tyvärr likadan, fast då ska jag nog ta långpromenad med Puzzla och baka :) 
Skönt att inte ha ngn jättegrej i skolan som ska vara klar ^^ 
Har filat på en låt idag, låten om honom. Börjar bli bra nu :) 
Men nähe, nu ska jag fkt göra pop corn :D blir myskväll ^^ önskar bara att Johan var här, men får nöja mig med att ha på mig hans tröja :) 
Ha dt bäst nu alla, massa kramar då :) 

De två längsta minuterna i mitt liv (hittills)...

... Hade jag två av idag. Nu undrar du hur man kan ha två på samma gång, men de inträffade naturligtvis inte samtidigt^^ 
Jaha. Hade innebandymatch. Underbart..? Nej , fkt inte. 
Hade lite lagom småont, så fick byta ofta. Sen lyckas jag ju givetvis få utvisning för felaktigt avstånd xD PINSAMT! xD och att sitta där, och se hur laget kämpar i boxplay.. aaj, dt sved att dt var mitt fel :/ men de var bra, de släppte inte in ngt mål :D
De andra två längsta minuterna i mitt liv var nog de två sista. 
Orkade inte mer då, den fastnade mellan lungan o revbenen och gjorde så skjut ont att jag började gråta... och då andades jag tyngre (naturligtvis!) o den flyttade ju inte på sig då.. Låg bakom sargen, uscha så pinsamt.. 

Oj, nu vet du ju inte riktigt vad jag pratar om här. Det är min lever. 
Jag har haft svårt att andas i snart fyra år. En svullnad som trycker ut revbenen och pressar lungan. Det här började sommaren i sexan. Jag var på vårdcentralen i sjuan. Rätt sjukt, de frågade om jag "hade haft ihop dt med ngn kille".. Yey, hade inte fått min första riktiga kyss än xD aja, sen i åttan blev dt sjukgymnast och det funkar ibland fortfarande. Gör det mesta i förebyggande syfte. 
Dessutom springer jag med bandage runt revbenen för att hålla dem på plats så att inte min lever flyttar på sig. 
För det är det den gör. Flyttar sig från den ena till den andra sidan av kroppen.. Jag var hos läkaren för snart 3 veckor sen lr vad dt nu är, och då gjorde jag ultraljud vilket förklarade dt här. 
Han, doktorn alltså, sa att när jag tar djupa andetag flyttar den på sig. Levern flyttar på sig p.g.a svaga muskelväggar runt..   Och dt växer "nog" bort om 2-4/6 år... UNDERBART ? NEJ ! 

Aja, ville bara ha dt sagt, för nu gör dt sjukt ont så jag ska gå och göra mina övningar xD 
Massa kramar :) 

Min stund

Jag har kommit på att jag tkr om att åka buss. 
Missförstå mig inte, hatar att sitta o dega när man kan cykla och gå. Men det känns som om det är min stund på dagen. 
Jag sitter och tittar på landskapet samtidigt som jag sitter och lyssnar på Mp3:n. Hur gutt som helst. 
Jag är mest kreativ då. Jag kmr på sjukt många idéer till låtar, som flödar omkring i mitt huvud. 
Det är skönt, att bara sitta och ta dt lugnt med det bästa som finns; musik. ( På andra plats kmr Johan, han har gått om choklad nu ;) hihi (A) )
Jag tror bussen är den plats där jag kommit på flest låtar. Iaf om man tänker på melodierna jag hittar, lr texterna som dyker upp i huvudet. (dessutom är det mindre chans att jag slår mig i bussen, dt har jag bara gjort ett par tusen ggr lr så^^)

Aja, dagen var fkt helt okej :) Vaknade, och idag var en sån där dag när jag hellre legat kvar i sängen ärligt talat xD Drog till skolan, hade massa lektioner (3st) o sen slutade jag fem i två :) Hem och vila, o sen dra och jobba. Och nu sitter man här, och har fkt lite tråkigt :P väntar på att Johan ska ringa, saknar honom :/ 
Så nu får ni väl ha det så jättebra, för det tänker jag ha ^^
Massa kramar :) 


Tisdag ^

Jobbig dag idag, med massa att göra på lektionerna o så var det inte god mat idag hlr xD
Var på kören idag, men efter dt var jag tvungen att åka hem innan U-gruppen för har matteprov imon :( Hade dessutom prov i word idag på datakunskapen. Tror det gick bra :D 
Imorgon är det musik man ser fram emot :) 
Ska bli så gutt att lira elgura hela eftermiddagen, övat mycket nu i veckan och hittat lite som skulle kunna funka som solo, jag hoppas det i alla fall. Får pröva imon så får vi se. :) 
Nu e jag nog sugen på att spela lite piano, hittat en ny låt som jag vill lära mig :P
Ha det bra alla, lovar att ngt långt och roligt att läsa kmr komma snart :)   

Jaha.. :)

Så var man fast i det här träsket.. ^^ Jag har bara Jenny att skylla på, och hennes löfte om att läsa min blogg varje dag ;) 
Känner mig grymt dålig på det här, men jag ska ge det ett försök :) 
Skönt att få alla tankar samlade på samma ställe ^^ 

Dagen har varit rätt lugn. 
Började med Nv på morgonen -.- och det där är något jag verkligen inte förstår. Jag går samhälle, och beroende på vilken inriktning du tar får du läsa samhälle B, C. Om du tar Kultur eller Ekonomi får du inte läsa dem. 
Men vad du än tar för inriktning måste du läsa Nv B :S Jag tog ju Samhälle för att jag gillade samhälle och inte tyckte Nv var särskilt intressant...
Aja, sen var dt dags för engelska, där vi hade ett prov inför nationella. Gick vääldigt bra fkt ^^
Sedan lunch som var usch, ätbar men blä.. 
Sen underbar mattelektion som innebar prov ... Hoppas dt gick bra xD om det inte gjorde det kan jag skylla på att jag slog huvudet i en järnbalk i matsalen när jag skulle böja på huvudet ^^ grattis på mig, klantskalle nr 1 ;) 

Nehe, nu ska jag försöka hinna med bussen, orkar inte vara kvar i skolan till halv fyra hlr :) 
Kram på er alla så länge :) 

Välkommen till min nya blogg!

 ofta .. -.-


RSS 2.0