Söndag !!!

Iihh, dt e söndag och ännu en vecka på lovet har gått... 
Dagen har hittills bestått av att gå upp tidigt o jobba, sedan hem o fika o så på att igen såklart ^^ efter lunchen vatt dt likadant så för att sammanfatta dagen - JOBB!! 

Men efter så drog man te M-ås me Matilda, mamma o syrr för att handla o nu väntar man på att få trycka i sig chips o annat smått o gott :D 
Tanken är att man inte ska äta godis i en vecka nu, för att se om dt går :P Jag kmr istället äta gryyyymt mkt frukt o dt e jättenyttigt som ni alla vet ^^ ska hålla er uppdaterade om min nyttighetsvecka, daglig meny o så , är tanken ;) 

I morgon blir det mer jobb tror jag minsann, men inte mig emot inte ^^ 

Ha det så hörs vi! pussar o kramar
 


Du vet mycket väl, inga ord behövs <3 

En dag i solen..

.. gör en röd som en tomat ja :O *suck*.. svider ngt otroligt :'( men jag tröstar mig med att jag kmr få en superfin bränna sen :D hoppas jag , för dt gör redigt ont asså... 

Mktmkt trevligt med Fridis o Julis :P vi var o solade o badade lite smått vid Färjeläget :P Höga vågor, oja! :D 

Nu sitter man och väntar på Matilda som kmr ner ifrån sthlm idag :D hallelujah, nu är dt verkligen sommar ! 
(nu tutade de precis, de har kommit ^^) 





Jag saknar dig redan         <3 

Så blev det !

Japp, jag blev frisk :D mådde bara dåligt i torsdags, så det blev en underbar myshelg hos älskling! :) <33

När jag kom hem så fick jag ett ryck och cyklade ut till M-ås, blev 2 mil fram o tebax - det gillar vi :D xD 

Och så idag då, efter en massa solande på förmiddagen med syster och jobbande på eftermiddagen, så fick man ännu ett ryck - jag var såååå sugen på att bada. Så jag ringde Nina som var med Fredde o frågade om vi inte skulle dra te Oknö. Så det gjorde vi, till min stora lycka! Så bad och cyklande blev det, totalt 2,8 mil cykel idag - GUTT!  

Nu ska jag snart gå o lägga mig, för imon blir det jobb o sol igen ^^ 
Ha dt så bra så höörs vi ! :D 
Pussar o kramar ^^

Midsommar?

Uhu ! Nu varnar jag känsliga läsare :( 
Idag när jag vaknade hade jag ont i huvudet, o magen kändes konstig.. åkte iaf med mamma ut o handlade, jag ville köpa Evelyns (Johans mamma) present (hon fyller nämligen år) , o dt gjorde jag också. Men sedan, när mamma och jag åkte till djuraffären så kände jag att jag inte alls mådde särskilt bra.. Så, ... jag gick ut ur affären och .. ja, ni kan gissa. Skitkul, bilarna som körde förbi fick sig iaf ett gott skratt troligen.. förhoppningsvis kände ngn medlidande :( 
Åkte hem o dt dröjde inte alls länge innan dt var dags igen men nu mår jag bra, o har gjort dt i... (kollar klockan..) ..5 timmar typ, så jag är nog frisk tills imon :) 

Jag hoppas verkligen det, annars dör jag :( Meningen är att jag ska vara hos älskling i helgen och fira där, o jag har sett fram emot det jättelänge! 
Så nu hoppas jag av hela mitt hjärta att min midsommar inte blir förstörd o att jag får spendera den med min älskade Johan<3 :) jag önskar er alla en supertrevlig midsommar med förhoppningsvis lite, lite regn o sol :P 

Hörs väl snart antar jag ^^ Pussar o kramar !

Kommer-inte-på-ngn-bra-rubrik-!

Ojoj, vilken bra dag :D 
Började med att vakna (såklart) o sedan ner  och jobba direkt :P blev en hel del att göra;
 stängsel, tvätta, städa o sen åka ensilagelass , precis som när man var liten !
Nu e jag helt slut, jag klippte gräset hos farmor med xD 

Nu blir det Tv hela kvällen och lite data tror jag ^^ 


Imorgon kanske jag åker till Johan<3 på kvällen, lr så blir det på fredag förmiddag :) Midsommar asså, kmr bli jättemys att fira hemma hos älskling ! <3

Nu ska jag cykla :D ha dt så bra så hörs vi nog imon / om ett par dagar ^^ 
Pussar o Kramar ! 

Hoho, jaja ^^

Åkte till älskling igår, så nu e jag hemma :D
Men vi börjar med igår ;)   ; 

Jobbade, vilket innebar städa traktorer = inte alls roligt, men skönt att få dt gjort ! :P Sedan drog man således till älsklingen, o jag lyckades tillochmed byta buss rätt :D o dess mackapär som de knappar in zonen osv så man ska kunna betala, den var trasig :D så jag fick åka gratis, o jag lyckades hoppa av på rätt ställe också (Y) 
Mys hos Johan <3 som dessvärre vatt lite snuvig o så, men tror han e på väg att tillfriskna, midsommar är ju redan planerad :P 
Åkte hem idag mitt på dagen då han skulle jobba lite, så Fridis o jag åkte tsm till M-ås där Julius väntade o så käkade vi jordgubbar o choklad o pratade :D Sedan drog jag o mor in till Kalmar och hämtade hem min SYSTER :D !! varit i typ 5 och en halv månad i Bordeaux i Frankrike för att studera :P men nu e hon hemma ^^ o man fick 2 par örhängen i försenad födelsedagspresent :P   

Nu längtar jag redan supermassa till midsommar , då Johans mamma fyller år också :P så, .... tagga helgen :D 

Ha dt bra nu, jag ska vara social med min syster ^^ 

Pussar o kramar ! :D 

Heeeeeela dagen lång ^^

...... Har dagen bestått av jobb.. :) så absolut okej när dt kmr till ej värdelös pga detta , hehehehe... 

Men jag e trött nu, och egentligen ville jag cykla :/ fast kanske gör dt sen ändå, när mitt hår torkat efter duschen.. :) 
Så jag har tjänat pengar idag, fått lite träning till på köpet och sluppit bli uttråkad ! Dt e mkt bra dt. 
Så imon blir nog likadant skulle jag gissa ^^ helt okej enligt mig, så va sjuttsingen :D 

Nu ska jag nog dra mig ^^ Ha dt så bra så länge ! :D 
Pussar o kramar :P 



Tick, klipp, platt.. *PLING!*

Ni förstår säkerligen ingenting utav dt ovan. Det är inte heller meningen :) 
Jag försöker härma en gammeldags skrivmaskin, ni vet : 
En svart där man stoppar in papperet själv och måste skriva om heeela papperet ifall dt blir ngt stavfel :P Min stora dröm att äga en sådan, och om jag ngn gång blir författare så ska jag baskemig också köpa mig en sådan.... :D Tänk typ Kalle Anka på julafton, när han åker husvagn med Musse o Långben o de äter majs så förstår ni vad jag menar ;) 

Idag har varit en relativt bra dag. 
Skrivit lite , cyklat till mönsterås o grillat ^^ Slappat en del idag med, förberett inför syrrans hemkomst också :P 

Imorgon ska jag jobba, är dt tänkt :) orkar inte gå runt o inte göra ngt alls.. jag e alldeles för rastlös :P Ingen bra början alls på dt här sommarlovet, men har ju ett antal dagar på mig att ändra på dt ;) 

Jag saknar Johan<3 ngt otroligt o hoppas att vi snart kmr ses.. I morgon är dt en vecka sen sist -.- 

Men aa, nu ska jag fortsätta drömma om min skrivmaskin , får nöja mig med mac:en så länge ^^ den e nog egentligen mkt bättre, men känslan av en skrivmaskin, o dessutom ljudet... Njaa, drömmar alltså :) <3 hahaha 
Pussar o kramar! 


Ett stort tack

Som ni ser (och dessutom har läst!) så är min headder ändrad ^^ Jag vill tacka Jenny för att hon lagt ner tid på detta :) 

Idag har varit den tråkigaste dagen i mannaminne. Seriöst! Inget bra på TV att tala om, älsk har varit upptagen o vädret har varit piss rent ut sagt.. 
*suck* på den här dagen alltså, alltigenom värdelös.. Fast har läst ut 2 jättebra böcker o skrivit på en ny idé. Så okej, inte helt värdelös, men nästan. 

GRATTIS , o då specifikt till JENNY, Martina, Maria o min kusin Linnea o alla andra jag känner, på er examensdag ^^ hoppas ni haft en superfin högstadietid ! 


Jag tkr inte om att jag inte har ngt att plugga på, på tal om absolut ingenting.. Jag ska nog cykla ut till Mönsterås o låna böcker imon :D fick inte cykla för pappa idag pga "potentiellt regn".. givetvis kom dt inte ens ngt -.- Kom gärna med boktips, känner mig som en bokmal just nu med tanke på vädret ^^ Men aja , nu ska jag iaf äta tårta (!) o sedan se ngn bra film, hoppas jag iaf. 
Ha dt bra nu alla ! 
Pussar o kramar ^^ , tills vi ses igen .... 


 

Jenny skriver

Nu har jag fixat Hannas blogg. Hoppas hon blir nöjd :)

.. så får vi se när hon märker att jag har fixat till den ;)

/ Jenny

Nödinlägg för nu blir jag vansinnig !

Förlåt, men en sak fattar inte jag. 

VAD ÄR DET FÖR FEL MED ATT VISA BRA FILMER PÅ SOMMAREN ? 
Nu finns dt bara skräp o jag har inget att göra... HELVETE! xD 


(o inte finns dt ngt o plugga på hlr.. *suck*...) 

Hihi, jag får läsa ist.. tack för er tid xD  

SOMMARLOV !

Sommarlov - Japp, sedan igår ! 

Solen skiner skönt - haha, inte direkt nej. 

Sommarlov - Som sagt

Gräset är så grönt - Ja, efter allt regn -.-

Himlen blå - Nej, den är mer grå just nu 

Vill jag nå - nej tack, fick nog av flyg för ett år efter England

När jag fångas utav vinden - Ja, om det börjar blåsa så 
 
Sommarlov , sköna sommarlov - Hoppas man iaf 

Havets vågor - Vill jag gärna bada i ! 

Sakta rullar in - o jag vaggas till sömn.. 

Och jag känner - mig trött just nu. 

Sommaren är min - Det hoppas jag verkligen !  


Jaha, firade skolavslutningen igår o drog hem till Fridis med Julia o Elin :D dt var superskojj, jag o Elin ägde på tecknet ^^ och sen kom jag hem för ett tag sen, sov som en stock i en timme. Läste sedan ut en superbra bok, Anne på Grönkulla, o sen gick jag ut med Puzzla en sväng :) 
Imorgon ska jag nog jobba lite, slappa o bara försöka inse att dt är sommarlov! 
Ha dt bäst, pussar o kramar ! :) 

Sista dagen..

..innan skolavslutningen :) Idag sitter man nu då, heeeela morgonen., med Fridis på torget för att helt enkelt spela Pet o annat trevligt tills klockan blir runt 12 då vi ska leka lekar med klassen ^^ Ska bli kul :D 

Jag är faktiskt sommardepp just nu.. Nu tkr du säkerligen att jag är sjuk i huvudet. Jag menar, vem vill inte ha sommarlov med sol och bad och vänner och jordgubbar med grädde och Morden i Midsomer och massa godis... 
Men jag hatar att inte ha ngn rutin. Att inte gå upp och göra sig i ordning och dessutom inte ha ngnstans att ta vägen, alltså, inte vara på en viss plats vid en viss tid.. 
Det där med kompisarna, "jamen dt är klart att vi ses!" men ofta blir det ju inte alls så, kanske bara någon gång ibland. 
Och vad ska jag nu skylla på när pappa vill att jag ska jobba? Har ju inte direkt några läxor...
*suck*... 

Men trots allt.. Det ska såklart bli skönt med lov, även om man kmr sakna allt och alla :P o jag överlevde faktiskt första året på gymnasiet, iaf än så länge ! 

Känner mig mer positiv nu... Behövde nog bara lätta mitt hjärta ^^

Nähe, nu ska Frida o jag gå o köpa oss ngt smaskigt att äta! Ha dt bra så hörs vi nog! 
Pussar o kramar ^^    

Trött , rött , sött...

Fortfarande superseg efter helgen :P Lyckad, som sagt ^^ 

Skrev mitt NVprov idag, tror dt gick bra ^^ är färdig med energikällorna med och nu ska jag bara ta det lugnt o läsa min bok ikväll :D O skriva på ngn story jag pysslar med just nu, blev pepp efter ett snack med min historialärare Jonas :D 

Och planer inför kvällen på skolavslutningen e nog klara, jag hoppas på en underbar o mysig kväll med massa folk o älskling<3 
Och på tal om älskling :O 

Han är den mest sötaste personen i världen, o fem månader är helt enkelt bara början känns dt som :D <3 

En sak som jag funderat på är att jag fkt känner mig nöjd med mina betyg. Det enda jag inte gillar är DataKs betyget, men vad gör man.. De flesta andra är ju bra :D Mycke stor skillnad på betygen i nian o de jag har nu i gymnasiet kan jag säga :P 

Men aja, ha dt bra nu alla ! jag ska läsa nu ;) pussar o kramar o allt vad dt heter ^^ 



Hihi ^^

Japp, blev ju en superhelg som man trodde då :D suveränt är ordet asså :P 
Jag måste dessvärre erkänna att efter fotboll, grillning, lekar, bad i Skiren o sova ca 5 timmar orkar man inte blogga särskilt seriöst. Jag har inte så mkt jag orkar dra så här dags en söndagskväll, förutom att jag pallar på NVprovet jag ska skiva imon (Y) skiitroligt, inte xD 

Kan ju påpeka att Jenny jobbar med min hedder nu med :D 

Nu ska jag lägga mig o läsa, tack för den underbara helgen älskling<3 o alla andra roliga människor ! har varit jättemysigt :D 

Ha dt bra o puss o kram ^^ 

Hubb..

Gick inte bra med vandringen idag xD men hade mkt trevligt, o dt e alltid roligt med Julia o Frida som jag råkade hamna med sen ;) xD 

Johans<3 kusins student imon ^^ Så mums på denna helgen då dt blir Ronja med massa människor på lördag. :D 
Orkar inte skriva mer för jag e så tröööööööött o har huvudvärk ^^ 

Pussar o kramar o ha dt bäst!




Saknar dig älskling <3 

Nu är jag hemma :D

Kom hem ifrån London inatt ^^ mktmkt trevligt har det varit :D kören <3 asså (A) 
Stressigt har det varit kan jag lugnt säga. 
Vi bodde i en söt liten by som hette Mildenhall på Riverside Hotel. Mkt trevlig, hade Ninis som rummis o Marre med :P 
Vi åkte i Torsdags då ju, o nattade över på ett hotell i Malmö, för att sedan åka tåg till Kastrup i Köpenhamn för att flyga. Helt okej med flyget, både fram och tillbaka. 

Vi tog alltid taxi när vi skulle till Ely, som är lite större än Mönsterås och som har en underbar och vacker katedral :D (den gick vi på mässa i på söndagen sen) och jag har pratat sååå mkt engelska!  :D 
Har varit i London 2 ggr, ena gången blev det Big Ben bland annat och den andra Hyde Park o shopping ^^ mkt trevligt, trots all stress o den dåliga kommunaltrafiken :O En linje var avstängd o en körde fel och gud vet allt xD 
Lyckad resa trots förseningen på flygplatsen hem ^^ 

Saknat alla så mkt! <3 så nu är jag heeeemma o längtar efter helgen :P Fast gick till skolan idag, för hade så många lektioner och körgrej ikväll :P sen blire plugga NV som attsingen ;) 

JAG HAR SAKNAT JOHAN JÄTTEMKT, SÅ NU VET ALLA DET :D <33       xD   

RSS 2.0